Bransgore Gardens
Set on the edge of the New Forest, Footprint Architects latest residential project is the completion of an extension to a 1960’s bungalow, in Bransgore Gardens. Situated to the back of the bungalow in a low lying, unused area of the garden the extension provides a new 30 sqm living room and study area. Designed to take advantage of the tree lined backdrop the design is a light filled single storey vaulted room, connecting the garden and the sky. Peter Ward, Director of the Bournemouth based architectural practice said “our aspirations were to do something economic but uplifting to what was a fairly ordinary 2 bedroom bungalow. The extension is deliberately designed as a separate entity to distinguish old and new”. The works at Bransgore Gardens also included the refurbishment of the bathroom, the conversion of the former living room to a bedroom and knocking through to form a family kitchen diner opening out onto a new raised terrace externally.

By continuing to browse this site, I agree Footprint Architects Ltd and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the Footprint Architects Ltd's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.