Salterns Point
Footprint Architects were employed to redesign the entrance for Salterns Point, an exclusive apartment block located within Salterns Marina, Poole. The project included the internal refurbishment of the lobby, main staircase and communal flat entrance areas, set over five levels. The recessed strip lighting elegantly guides you around whilst the high-quality frameless glass door and brushed steel & timber staircase provides a contemporary feel. Salterns Point was completed in the summer of 2016.

By continuing to browse this site, I agree Footprint Architects Ltd and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the Footprint Architects Ltd's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.